Sarıyer Yenigün, Sarıyer'in Gerçek Tarafsız Gazetesi - BAŞAR BİBEROĞLU'NDAN SERT BASIN AÇIKLAMASI
Anne Katili Genç Kıza Müebbet Hapis
Ali Rıza Zaman ile Sarıyer’i Konuştuk
Muhtar Sinan Yüksel: Halkın Sabrı Kalmadı

Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

BAŞAR BİBEROĞLU'NDAN SERT BASIN AÇIKLAMASI

Başar Biberoğlu yaptığı basın açıklamasında "Sarıyer Spor Kulübü için fazla söze gerek yok. Kulübümüzün çivisi çıkmış, Sarıyer'i kimin ve kimlerin yönettiği belli değil. Herkes bir piyon taşı olmuş" dedi.
08.01.2013 / 19:32

Sezon öncesi Sarıyer Spor Kulübü'ne başkan adayı olan, ancak seçimi kazanacağına kesin gözüyle bakıldığından dolayı kulübe üye olması sebebsiz yere engellenen Başar Biberoğlu, Sarıyer Spor Kulübü'nün son durumuyla ilgi sert bir basın açıklaması yaptı.

İşte Başar Biberoğlu'nun sert basın bildirisi;

Kulüpte görev yapan yöneticilerin sözleri değersiz ve önemsizse o kulüpte ne işleri var

Sarıyer Spor Kulübü'nde yaşanan son hadiseler tüm Sarıyer halkını üzdüğü gibi beni de derinden yaralamaktadır. Kulübümüzde gelişen istenmeyen olaylar, Sarıyer Spor Kulübü Yönetiminde görev yapan yöneticilerin çok zayıf kaldıklarını ve yalnızca Saffet Akkoyun'un piyonu gibi hareket ettiklerinin maalesef en önemli ispatıdır. 20 Senesini Sarıyer Spor Kulübü'nde başarıyla geçirmiş olan, alın teriyle kazandığı 300 bin lira gibi ciddi bir rakamı kulübüne feda eden, Sarıyer'in öz çocuğu, takım kaptanı Ethem Bayburt'un sözleşmesini fesheden Saffet Akkoyun ve yönetimi, böyle bir futbolcunun gönderiliş şekli bakımından büyük bir vefasızlık yapmışlardır. Yönetim Kurulunun Ethem'i göndermeme kararına rağmen Saffet Akkoyun Ethem'i gönderiyorsa bu çok manidar bir karardır. Kulüpte görev yapan yöneticilerin sözleri ve kararları değersiz ve önemsizse o kulüpte ne işleri var. Diğer taraftan belirtmek istiyorum ki, hiç bir futbolcunun oynadıkları takımlarda formaları garanti değildir ve her futbolcu formasını giydiği kulüpten bir gün ayrılır. Ancak hiç bir sebep göstermeden, devre arasında ve elinde böylesine kaliteli bir kaleci olmamasına rağmen Ethem'i gönderiyorsan, alınan bu karar da ben yalnızca kötü niyet ararım.

Sarıyer Spor Kulübü üzerinden hiç kimse egolarını tatmin edemez

Sarıyer Spor Kulübü'nün böylesine kaliteli futbolcuları yetiştirirken çok ciddi emekler harcadığını birilerinin Saffet Akkoyun'a öğretmesi lazım. Hiç bir gerekçe göstermeden ve yönetim kuruluna danışmadan Ethem Bayburt'u göndermek, ben bu kulüpte tek başıma karar veririm ve hiç bir yönetici aldığım kararları yargılayamaz anlamına geliyor. Sarıyer Spor Kulübü üzerinden hiç kimse egolarını tatmin edemez. Sarıyer Spor Kulübü hiç kimsenin oyuncağı olmadı, bundan sonrada hiç kimse kulübü oyuncağı haline getirme çabasında bulunmasın. Ben Başar Biberoğlu olarak kesinlikle buna izin vermeyeceğim.

Sarıyer Spor Kulübü'nün Başkanı Saffet Akkoyun değildir! Gizli Başkan Lemi Çeliktir

Kulüpte Maaşlı çalışan Lemi Çelik ile kulüp yöneticisi arasında yaşanan olaylı sözler ise Sarıyer Spor Kulübü'nün bugünkü perişan ve rezil halini gözler önüne seriyor. Belediye Başkanı Şükrü Genç'in adamı olarak tüm Sarıyer'de tepki çeken Lemi Çelik, en sonunda bunu da yaptı dedirtecek bir söylemde bulunuyor. Kendisinin patronu statüsünde olan kulüp yöneticisine "Eğer maaşımı geç ödeyeceksen, senin yerine başka bir yönetici atayacağım" diyor... Bu akılalmaz olayı duyan Sarıyerliler 1 haftadır heryerde bu konuyu konuşuyorlar. Bizde bu durum neticesi ile muhattap kişilere soruyoruz! Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun mu? yoksa Lemi Çelik mi? Lemi Çelik kendisine 1 ay gecikmeli maaş ödeyen, kulüp yöneticisine önce "maaşımı geç ödeyeceksen senin yerine başka bir yönetici atayacağım" söyleminde bulunuyor. Sonra ise dediğini yaparak Kadir Demir'in alt yapıdan sorumlu yöneticilik görevinden alınmasını sağlıyor. Sarıyer Spor Kulübü için fazla söze gerek yok. Kulübümüzün çivisi çıkmış, kulübümüzü kimin ve kimlerin yönettiği belli değil. Herkes bir piyon taşı olmuş... Sözlerimi derin bir üzüntü ile tamamlıyorum... Yapılan vefasızlıkların yanı sıra en can alıcı mevzu, kulübümüze ait önemli ne değer varsa, bunların birer birer belli bir zihniyetin ego tatmini uğruna yok olmasıdır. Allah, Sarıyerimize gönül veren tüm insanlarımızın yardımcısı olsun.

YORUMLAR
rıdvan önal:
""engellilerin engeli""
sanırım başar biberoğlunu engelleme nedeni kendileri için geçerli deyil başar biberoğlunu üye olamazsın seçim zamanı diyorlardı ama saffet akkoyun sarıyere nezaman üye oldu? yoksa halen üye deyilmi? benim duyumlarıma göre kendiside sarıyer spor kulübüne üye deyilmiş. eğer bu duyumlarım doğruysa bu iş karakolda biter. sayın başar başkanım bu konuyu lütfen araştırın duyduklarım doğruysa ve saffet akkoyunlu kulübün üyesi deyilse size söylenen mazeret onun içinde geçerli dyilmiydi bence bu haber araştırılmalı ve doğru ise yer yerinden oynar bunların düzenbazlıkları ortaya çıkar....
22.01.2013 / 19:35
sarıyerli kızılkan:
""
yazıklar olsun sizin gibi başkanada yöneticilerede.. Başar biberoğlu az bile söylemiş.ben olsam daha ağır konuşurdum takım küme düşüyo siz hala neyin peşindesiniz. başar biberoğluna seçimde oyun oynadınız,takımı böyle rezil etmek içinmi bu düzenbaz oyunları oynadınız.saffet bey siz bu kulüpte ancak yönetici olursunuz başkanlık size göre değil bırakın daha fazla rezil olmadan
08.01.2013 / 22:43
abdullah yaşar:
"yolun başı ve sonu"
başar başkan,saffet akkoyun sarıyere başkan olarak aslında başkanlık deyil sarıyerin sonunu hazırlamakla meşkul zaten daha önce başkan seçildiyinde kendi ağızından çıkan demeçtende bu anlaşılmıyormuydu? ne demişti bir hatırlayalım bizim amacımız şampiyonluktan daha önce sezonu iyi yerde bitirelim iyi futbol oynayalım, demek oluyorki adamın gözü sarıyer kulübümüzün yukarılara çıkması deyil kulübün adını kullanarak reklamını yapmakmış. saffet akkoyunu seçmek için şahsınıza ayak oyunları oynanması asllında sarıyere oynanmış oyun oldu şimdi saffet akkoyuna oy verenlerde binpişman ama maalesef yolun başıda sonuda aynı.saffet akkoyun başkan seçilmeseydi saffet akkoyunu sarıyerde kim tanıyorduki maalesef sarıyerimizin durumu sayesinde adından sıkça bahsedilir oldu demek oluyorki reklamın iyisi kötüsü olmuyormuş ama saffet başkan şunu unutmasınki sarıyerimize kümede kalmak adına kötü durumlar yaşarsa buda başkanın yöneticilikte sonu olur. onu parasıda puluda kurtarmaz geçmişi şanla şerefle dolu bir kulübün geleceği ile kimse oynayamaz. allah sonumuzu hayır eylesin. saffet akkoyun gibi yöneticilerdende kukübümüzü korusun.
08.01.2013 / 22:04