Sarıyer Yenigün, Sarıyer'in Gerçek Tarafsız Gazetesi - AK Parti'den Basın Açıklaması
ŞEREF AYER </br>KOVULMADIKÇA </br>SARIYER İFLAH OLMAZ!!!
Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

AK Parti'den Basın Açıklaması

18.06.2014 / 19:10

AK Parti’de yeni yönetim kurulunun oluşmasıyla birlikte ilk toplantı yönetim kurulunun tam kadro katılımıyla gerçekleşti. AK Parti Sarıyer İlçe Binası’nda yapılan yönetim kurulunun ilk toplantısından önce basın mensupları toplantı salonuna davet edilerek kendilerine basın bildirisi dağıtıldı ve yeni yöneticilerin toplu fotoğrafları çekildi. Daha sonra ise yönetim kurulunun ilk toplantısı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın ilk basın açıklaması:

Kıymetli Basın Mensupları;

İlçe başkanlığı görevine geldikten sonra başladığımız iştişarelerle partimiz kademelerinin tamamı ile yüz yüze yaptığım görüşmelerde teşkilatımız hakkında kıymetli görüşleri aldım ve bunları değerlendirdim.

Ayrıca, ilçe binamızda, önceki dönemlerde partimizde görev alan yönetim kadrolarımızın listesinin bulunduğu, mahalle başkanları, kadın ve gençlik kolları arkadaşlarımın tercihleri ile belirlediği temayül yoklamasındaki isimlerden, çıkan sonuçlardan maksimum derecede faydalandım.

Sarıyer İlçemizde bulunan bütün değerleri temsil edecek, toplumun geneline hitap edecek demografik yapı, kültürel birikim ve tecrübeler titiz bir çalışma ile yönetim listemiz tespit edilmiştir. Mümkün olduğunca kadınlarımız ve gençlerimizden teşkilatımıza güç katacak sayıda değerli arkadaşlarımız da yer aldılar.

Sarıyer ve Sarıyer’lilerin menfaatleri için çıktığımız bu kutlu yolculuk da beraber çalışacağımız arkadaşlarımızın listesini onaylamak üzere İl Başkanlığımız tarafından Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımıza gönderildi.

Genel Merkezin iş yoğunluğu dolayısı ile Yönetim kurulu listemizin onay sürecini gecikti. Bu nedenle, Yönetim Kurulu listesi 16 Haziran Pazartesi akşam saatlerinde Genel Merkezimiz tarafından onaylanarak gönderildi.

İlçe Başkanı olarak oluşturduğum ilçe Yönetim Kurulu Üyelerimizin Sarıyer’de özlediğimiz birlik ve beraberliğe vesile olmasını Yüce yaratandan niyaz ederim.

Unutmamalıyız ki büyük zaferler kararlı, samimi dava adamlarıyla kazanılır.

Saygılarımla,

Salih BAYRAKTAR